Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Stofzuigen  >  Stofzuigerzakken
MicroPor® Plus stofzuigerzakken met AntiBac

MicroPor® Plus stofzuigerzakken met AntiBac

Allergeen fijnstof in huis: laten we dit samen bestrijden!

Onze stofzuigerzakken zijn gecertificeerd door TÜV NORD en houden allergeen fijnstof in de vorm van pollen, schimmelsporen, mijtuitwerpselen, enz. veilig vast in de zak. Het AntiBac-systeem gaat ook de groei van bacteriën tegen in de verschillende lagen van de zak. Ook ideaal voor alle nieuwe, energiezuinige stofzuigers.

Maximaal waarneembare hygiëne

De Swirl® MicroPor® Plus anti-allergenenfilter houdt niet alleen normaal huisstof veilig in de zak, maar ook allergeen fijnstof zoals pollen, schimmelsporen, mijtuitwerpselen en bacteriën. Een hele opluchting voor mensen met een allergie.

Dubbel veilig dankzij het AntiBac-systeem

Het nieuwe AntiBac-systeem is duidelijk herkenbaar aan de blauwe kleur. Het gaat de groei van bacteriën tegen in de verschillende lagen van de zak en houdt huisstof en allergeen fijnstof veilig vast in de zak tot deze wordt weggegooid.  

Dirtlock om de zak gemakkelijk en schoon weg te gooien

Vooral wanneer de stofzuigerzak wordt geledigd, kan fijnstof in de lucht terechtkomen en uw gezondheid schaden. De Dirtlock® sluiting doet wat ze belooft: wanneer u de volle stofzuigerzak verwijdert, wordt het stof dankzij een slim sluitingsmechanisme veilig in de zak gehouden.

Ter bescherming van het milieu

Swirl® stofzuigerzakken met het Pro Nature label zijn gemaakt van 40% gerecycled materiaal en hernieuwbare grondstoffen. Zo draagt Swirl bij aan de bescherming van het milieu en het behoud van de natuurlijke hulpbronnen.

Swirl® MicroPor® Plus kwaliteit, gecertificeerd door TÜV

TÜV NORD, een onafhankelijk testlaboratorium, testte en bevestigde de filtering van fijnstof, allergenen en ziektekiemen, evenals de stofopname-efficiëntie bij het gebruik van Swirl® MicroPor® Plus stofzuigerzakken. Dit geldt ook voor energiezuinige stofzuigers met een laag wattage overeenkomstig de EU-Verordening nr. 666/2013-I.

Voor een lange gebruiksduur

Door de manier waarop het stof in Swirl® stofzuigerzakken in MicroPor® kwaliteit wordt opgeslagen, raakt de zak niet verstopt en gaat hij langer mee.

Perfect op maat

Swirl® stofzuigerzakken in MicroPor® Plus kwaliteit zijn ontworpen om hun werk perfect te doen. De afgeronde hoeken zorgen ervoor dat de zak beter past en dat de ruimte in de stofzuiger optimaal wordt benut.

Onze handige winkelhulp

Op ieder pak Swirl® stofzuigerzakken vindt u een handige Shopping-Memo met het typenummer. Die kunt u uitknippen en bijhouden in uw handtas of portefeuille. Zo vindt u in de winkel gemakkelijk de juiste Swirl® stofzuigerzak.