Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Schoonmaken  >  Ontkalkers
Anti Calc Bio-Liquid Universal

Anti Calc Bio-Liquid Universal

De ontkalker voor veelzijdig gebruik

Koffiezetapparaten, waterkokers, strijkijzers, wasmachines: onze beproefde vloeibare ontkalker verwijdert snel en betrouwbaar hardnekkige kalkaanslag uit grote en kleine keuken- en huishoudapparaten.

Citrus Power

Natuurlijk, biologisch, krachtig: krachtige én materiaalvriendelijke ontkalking gegarandeerd, dankzij voedselveilig en biologisch afbreekbaar citroenzuur. De natuurlijke kracht van citroen wint probleemloos de strijd tegen kalkaanslag, zonder je apparaat aan te tasten.

Swirl® Anti Calc Bio-Liquid Universal is onze multifunctionele ontkalker. Deze ontkalker is niet alleen geschikt om koffiezetapparaten, waterkokers, strijkijzers en andere kleine apparaten te ontkalken, maar is ook ideaal voor grotere apparaten zoals vaatwassers. Zo is Swirl® Anti Calc Bio-Liquid Universal je ideale keuken- en huishoudhulp. De grote fles van 375 ml is voorzien van een handig doseerhulpmiddel aan de zijkant om de vereiste hoeveelheid eenvoudig af te meten. Dankzij de kracht van citroen worden je apparaten op een voedselveilige en materiaalvriendelijke manier ontkalkt.

De voordelen in een oogopslag

  • Sterk geconcentreerde oplossing voor krachtige ontkalking en een langere levensduur van je apparaten
  • Voedselveilig en biologisch afbreekbaar
  • Gebruiksvriendelijk dankzij het handige doseerhulpmiddel
  • Bevat 375 ml voor ongeveer 10 ontkalkingsbeurten (afhankelijk van het apparaat)