Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afval verwijderen  >  Badkamer
Badkamerzakjes met handvatten

Badkamerzakjes met handvatten

Een schone zaak voor de badkamer, want antibacterieel*

Een antibacterieel actief bestanddeel* verhindert de groei van bacteriën op de pedaalemmerzak. Zo zijn de zakken ideaal voor in de badkamer, waar hygiëne bijzonder belangrijk is. Dankzij de handige handvatten zijn de pedaalemmerzakken gemakkelijk te sluiten en weg te dragen. Swirl® vuilniszakken zijn voor 80% gemaakt uit gerecycled plastic, waarvan minstens de helft uit herbruikte grondstof. Als bijdrage aan de circulaire economie, zal het aandeel gerecycled materiaal in onze zakken nog verder verhogen.

* Antibacterieel

Swirl® Badkamerzakjes met handvatten bevatten het actieve bestanddeel pyrithionzink, een biocide dat de vorming van micro-organismen op het oppervlak van de zak tegengaat en verhindert dat er onaangename geurtjes ontstaan.

Gemaakt van 80% gerecycled plastic - waarvan ten minste de helft na gebruik wordt hergebruikt.

Afval verwijderen in de badkamer voelt een stuk beter als je weet dat de zakken die je gebruikt zeer hygiënisch zijn. Swirl® Badkamerzakjes met handvatten helpen je daarbij. De folie bevat immers een antibacterieel actief bestanddeel* dat de groei van bacteriën op het zakoppervlak tegengaat. Knoop de handvatten gewoon dicht om het afval in de zak te houden en gemakkelijk te verwijderen. Swirl® Badkamerzakjes met handvatten voor de badkamer zijn verkrijgbaar in kleine formaten (5l en 10l) en dus ideaal voor kleine pedaalemmers.

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® pedaalemmerzakken - nu duurzaam verbeterd

Badkamerzakjes met handvattenInhoudPedaalemmerzakken per rolBreedte x hoogte in mm
5 liter 40 zakken 330 x 360
10 liter 37 zakken 400 x 430