Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afval verwijderen  >  Geparfumeerde pedaalemmerzakken
Geparfumeerde pedaalemmerzak Ocean

Geparfumeerde pedaalemmerzak Ocean

licht en verfrissend uniek

Welke pedaalemmerzak doet u denken aan de geur van de zee? Die hebben wij voor u gemaakt. Koele, frisse zeelucht – de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® houden het niet alleen schoon, maar geven u ook een goed gevoel!

Koele, frisse zeelucht – de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® houden het niet alleen schoon, maar geven u ook een goed gevoel!
Scented bin liner OceanDe geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® verspreiden een frisse zeegeur in de emmer en zorgen zo voor een aangenaam gevoel van fris- en netheid. Geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® zijn uiterst scheurvast en natuurlijk waterdicht. Beschikbaar in: 5 liter en 10 liter.

Jammer dat u het gevoel van op vakantie gaan niet kunt ruiken. Maar de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® doen denken aan de koele frisheid van water – en ze verspreiden een frisse geur zodra u de emmer opendoet. Zo wordt het vervangen van pedaalemmerzakken echt aangenaam! U hebt keuze uit twee maten: de geparfumeerde Swirl® pedaalemmerzakken Ocean voor 5-literemmers (45 stuks) en 10-literemmers (40 stuks). Bovendien zijn de zakken uiterst praktisch: dankzij de handvatten zijn ze gemakkelijk te sluiten en te dragen. Wat wilt u nog meer?

Geparfumeerde pedaalemmerzak Oceaninhoudpedaalemmerzakken per rol breedte x hoogte in mm
5 liter 45 stuks 330 x 480
10 liter 40 stuks 400 x 550