Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afval verwijderen  >  Geparfumeerde pedaalemmerzakken
Geparfumeerde pedaalemmerzak Ocean

Geparfumeerde pedaalemmerzak Ocean

licht en verfrissend uniek

Welke pedaalemmerzak doet u denken aan de geur van de zee? Die hebben wij voor u gemaakt. Koele, frisse zeelucht – de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® houden het niet alleen schoon, maar geven u ook een goed gevoel!

Koele, frisse zeelucht – de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® houden het niet alleen schoon, maar geven u ook een goed gevoel! Swirl® vuilniszakken zijn voor 80% gemaakt uit gerecycled plastic, waarvan minstens de helft uit herbruikte grondstof. Als bijdrage aan de circulaire economie, zal het aandeel gerecycled materiaal in onze zakken nog verder verhogen.
Scented bin liner OceanDe geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® verspreiden een frisse zeegeur in de emmer en zorgen zo voor een aangenaam gevoel van fris- en netheid. Geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® zijn uiterst scheurvast en natuurlijk waterdicht. Beschikbaar in: 5 liter.

Gemaakt van 80% gerecycled plastic - waarvan ten minste de helft na gebruik wordt hergebruikt.

Jammer dat u het gevoel van op vakantie gaan niet kunt ruiken. Maar de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® doen denken aan de koele frisheid van water – en ze verspreiden een frisse geur zodra u de emmer opendoet. Zo wordt het vervangen van pedaalemmerzakken echt aangenaam! U hebt keuze uit twee maten: de geparfumeerde Swirl® pedaalemmerzakken Ocean voor 5-literemmers (45 stuks) en 10-literemmers (40 stuks). Bovendien zijn de zakken uiterst praktisch: dankzij de handvatten zijn ze gemakkelijk te sluiten en te dragen. Wat wilt u nog meer?

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® pedaalemmerzakken - nu duurzaam verbeterd

Geparfumeerde pedaalemmerzak Oceaninhoudpedaalemmerzakken per rol breedte x hoogte in mm
5 liter 45 stuks 330 x 480