Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Schoonmaken  >  Ontkalkers
Anti Calc Tabs

Anti Calc Tabs

3-in-1 functie: ontkalken, reinigen en beschermen

De tabletten bieden niet alleen de perfecte combinatie van ontkalking en reiniging, ze beschermen het materiaal van je apparaten ook tegen schade en laten ze dus langer meegaan.

OXY-POWER Active Descaler Tabs

Oxy Power

Naast zuur om te ontkalken, bevatten de tabletten ook bleekmiddel op basis van actieve zuurstof om verkleuring en vlekken te verwijderen. Door de reinigende en beschermende werking gaan je apparaten langer mee.

Swirl® Anti Calc Tabletten laten je keuken- en huishoudapparaten weer schitterend glanzen! De ontkalkingstabletten verwijderen niet alleen hardnekkige kalkaanslag. Door hun reinigende en beschermende werking verwijderen ze ook gemakkelijk verkleuring en vlekken, dankzij de kracht van actieve zuurstof. Door de tabletvorm zijn ze heel gemakkelijk te gebruiken. Swirl® Anti Calc Tabletten zijn met name geschikt voor koffiezetapparaten, waterkokers, kannen en vazen, die ze op een voedselveilige manier reinigen.

De voordelen in een oogopslag

  • Tabletten met 3-in-1 functie die apparaten ontkalken, maar ook een reinigende en beschermende werking hebben voor een langere levensduur
  • Afzonderlijke, eenvoudig te gebruiken tabletten
  • Voedselveilig
  • Bevat 4 tabletten van 18,5 g voor 4 ontkalkingsbeurten