Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afval verwijderen  >  Geparfumeerde pedaalemmerzakken
Geparfumeerde pedaalemmerzak met citroen-meloengeur

Geparfumeerde pedaalemmerzak met citroen-meloengeur

Een fris zomerbriesje

Dankzij de handvatten is de zak ongelofelijk praktisch – en hij ruikt ook nog heerlijk! Met een frisse citroen-meloengeur zorgen de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® voor een heerlijke geur.

Swirl® vuilniszakken zijn voor 80% gemaakt uit gerecycled plastic, waarvan minstens de helft uit herbruikte grondstof. Als bijdrage aan de circulaire economie, zal het aandeel gerecycled materiaal in onze zakken nog verder verhogen.
Scented bin liner Lemon-MelonDe geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® verspreiden een heerlijke citroen-meloengeur in de emmer en zorgen zo voor een aangenaam gevoel van fris- en netheid. Geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® zijn uiterst scheurvast en natuurlijk waterdicht. Verkrijgbare maten: 20 liter of 35 liter.

Gemaakt van 80% gerecycled plastic - waarvan ten minste de helft na gebruik wordt hergebruikt.

Geniet van het gevoel van fris- en netheid: de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® maken het mogelijk! Onze 20-literzakken zijn verkrijgbaar als rollen van 20 stuks. En ook voor grotere emmers hebben we een zak: geparfumeerde Swirl® pedaalemmerzakken met een inhoud van 35 liter (20 stuks per rol). Twee ideale maten en een ideale combinatie van twee heerlijke zomergeuren.

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® pedaalemmerzakken - nu duurzaam verbeterd

Geparfumeerde pedaalemmerzakken met citroen-meloengeurInhoudPedaalemmerzakken per rolbreedte x hoogte in mm
20 liter 25 stuks 480 x 610
35 liter 20 stuks 650 x 700