Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Afval verwijderen  >  Geparfumeerde pedaalemmerzakken
Geparfumeerde pedaalemmerzak met citroen-meloengeur

Geparfumeerde pedaalemmerzak met citroen-meloengeur

Een fris zomerbriesje

Dankzij de handvatten is de zak ongelofelijk praktisch – en hij ruikt ook nog heerlijk! Met een frisse citroen-meloengeur zorgen de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® voor een heerlijke geur.

In het belang van ons milieu - Swirl® afvalzakken zijn nu gemaakt van 100% gerecycled plastic*. Scheurvast, lekvrij en even betrouwbaar als altijd. Draag actief bij tot een verantwoord gebruik van grondstoffen. *Exclusief kleurstoffen en additieven.
Scented bin liner Lemon-MelonDe geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® verspreiden een heerlijke citroen-meloengeur in de emmer en zorgen zo voor een aangenaam gevoel van fris- en netheid. Geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® zijn uiterst scheurvast en natuurlijk waterdicht. Verkrijgbare maten: 20 liter of 35 liter.

Gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig van je PMD-afval.

Geniet van het gevoel van fris- en netheid: de geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl® maken het mogelijk! Onze 20-literzakken zijn verkrijgbaar als rollen van 20 stuks. En ook voor grotere emmers hebben we een zak: geparfumeerde Swirl® pedaalemmerzakken met een inhoud van 35 liter (20 stuks per rol). Twee ideale maten en een ideale combinatie van twee heerlijke zomergeuren.

Samen naar een gesloten plastickringloop

Swirl® - compromisloze kwaliteit, 100% gerecyclede grondstoffen

Geparfumeerde pedaalemmerzakken met citroen-meloengeurInhoudPedaalemmerzakken per rolbreedte x hoogte in mm
20 liter 25 stuks 480 x 610
35 liter 20 stuks 650 x 700