Vind uw stofzuigerzak in twee eenvoudige stappen!
Top  >  Stofzuigen  >  Stofzuigerzakken
MicroPor® Plus stofzuigerzakken

MicroPor® Plus stofzuigerzakken

Tegen allergeen fijnstof, voor het milieu

Onze zakken houden allergeen fijnstof in de vorm van pollen, schimmelsporen, mijtuitwerpselen en bacteriën veilig vast. Ze bestaan tot 65% uit gerecycled materiaal en hernieuwbare grondstoffen, en beschermen dus ook het milieu.

Ter bescherming van het milieu

Swirl® stofzuigerzakken met het Pro Nature label zijn gemaakt van 40% gerecycled materiaal en hernieuwbare grondstoffen. Zo draagt Swirl bij aan de bescherming van het milieu en het behoud van de natuurlijke hulpbronnen.

Maximaal waarneembare hygiëne

De Swirl® MicroPor® Plus anti-allergenenfilter houdt niet alleen normaal huisstof veilig in de zak, maar ook allergeen fijnstof zoals pollen, schimmelsporen, mijtuitwerpselen en bacteriën. Een hele opluchting voor mensen met een allergie.

Dirtlock om de zak gemakkelijk en schoon weg te gooien 

Vooral wanneer de stofzuigerzak wordt geledigd, kan fijnstof in de lucht terechtkomen en uw gezondheid schaden. De Dirtlock® sluiting doet wat ze belooft: wanneer u de stofzuigerzak weggooit, wordt het stof dankzij een slim sluitingsmechanisme veilig in de zak gehouden.

Made in Germany

Swirl® MicroPor® Plus stofzuigerzakken zijn volledig gemaakt in Duitsland.

100% gerecycled papier

De verpakking van de MicroPor® Plus stofzuigerzakken bestaat uit 100% gerecycled papier.

Swirl® MicroPor® Plus kwaliteit, gecertificeerd door TÜV  

TÜV NORD, een onafhankelijk testlaboratorium, testte en bevestigde de filtering van fijnstof, allergenen en ziektekiemen, evenals de stofopname-efficiëntie bij het gebruik van Swirl® MicroPor® Plus stofzuigerzakken. Dit geldt ook voor stofzuigers met een laag wattage overeenkomstig EU-Verordening nr. 666/2013-I.

Voor een lange gebruiksduur 

Door de manier waarop het stof in Swirl® stofzuigerzakken in MicroPor® kwaliteit wordt opgeslagen, raakt de zak niet verstopt en gaat hij langer mee. 

Perfect op maat 

Swirl® stofzuigerzakken in MicroPor® Plus kwaliteit zijn ontworpen om hun werk perfect te doen. De afgeronde hoeken zorgen ervoor dat de zak beter past en dat de ruimte in de stofzuiger optimaal wordt benut.

Onze handige winkelhulp

Op ieder pak Swirl® stofzuigerzakken vindt u een handige Shopping-Memo met het typenummer, die u kunt uitknippen en bijhouden in uw handtas of portefeuille. Zo kunt u in de winkel gemakkelijk de juiste Swirl® zak vinden.